SSA

SSA er forkortelsen for “Sports- og SundhedsAkademiet”, som er vores hidtil største satsning. I samarbejde med REMA 1000 og Arla udbyder vi i sommeren og efteråret 2017 i alt 13 camps primært for udfordrede børn. Campsene foregår i sommer- og efterferien og byder på en masse forskellige aktiviteter samt læring om og fokus på sund kost for både børn og forældre.


Alle camps arrangeres i samarbejde med lokale foreninger som vores engagerede medspillere og nogle camps har desuden DGI som medarrangør. Vi er glade for, at så mange engagerede og positive foreningsmennesker vil være med til at gøre en forskel for både udfordrede og ikke-udfordrede børn i 2017. I 2018 vil SSA omfatte flere camps – det endelige antal er ikke bestemt endnu.

Du kan læse den officielle pressemeddelelse omkring SSA her: Hent pressemeddelelse

Frem mod 2018 arbejdes der i øjeblikket med en voksensatsning der vil fokusere på at få voksne med for højt blodtryk og type 2 diabetes ud af behandlersystemet og ind i vore dygtige idrætsforeninger rundt omkring i landet. Vi vil lave satsningen i samarbejde med de kommuner, der måtte være interesserede.

OBS: Hvis din virksomhed eller kommune vil indgå partnerskab omkring SSA, bedes du udfylde kontaktformularen her, så tager vi direkte kontakt til dig.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!